Kmera:
design interior

DE LA 1250 LEI/CAMERA

Construim împreună kAmera: ta

Design interior online
special pentru nevoile tale

Designeri

Camere

Clienți

Îți înțelegem dorințele, nevoile și chiar constrângerile, motiv pentru care suntem aici să transformăm proiectele tale/kmeră în zone de interes, plăcere și relaxare pentru tine și toată familia.

Kmera: Pașii

1
Kmera: de vis

Ne spui visul tău despre cum
îți dorești să arate camera perfectă.

2
Kmera: de design

Noi îți trimitem Moodboard și Concept de design, peste care ne uităm împreună și vedem dacă este în linie cu dorința ta.

3
Kmera: în realitate

Îți trimitem pachetul complet de design pentru a transforma visul tău în realitate.

Kmera:

plăcere și relaxare

Proiect:

MINIMALIST:
APARTAMENT

Nunc nec dapibus eros. Ut ipsum erat, iaculis vitae posuere sed, sagittis vel urna. Aenean porttitor feugiat consequat. Praesent ante odio, dapibus placerat arcu et, rhoncus tincidunt ante. Curabitur dignissim purus non massa ornare consectetur.

KMERA:

CONTEMPORAN:
PENTHOUSE

Integer nisi nibh, aliquam a imperdiet at, elementum ut urna. Vestibulum tellus odio, mattis vel volutpat a, interdum et magna. Cras condimentum sed ipsum in posuere. Nullam dignissim risus ac sapien sagittis rhoncus a in lacus.

Kmera: păreri

 

Kmera este mai mult decât mi-am putut imagina! M-am putut bucura de noua mea bucătărie în doar câteva zile, iar proiectul propus de echipă a fost exact ce mi-am dorit!

Erika

Dormitorul meu nu a arătat niciodată mai bine! Acum am spațiu suficient și o cameră mult mai luminoasă. Recomand echipa KAMERA pentru un design de interior cu personalitate!

Cris

Iubesc să petrec timp pe noua mea terasă, care a devenit principala atracție a casei pentru oricine ne trece pragul! Nu am crezut că poți face un proiect atât de reușit pentru o terasă, dar KAMERA m-a convins că se poate!

Theo

KMERA: DE DESIGN

E-DESIGN
PROIECTE
OFERTE
BLOG
CONTACT

 

NEWSLETTER

Copyright © 2023 KMERA: DE DESIGN